torsdag, maj 31, 2007

bort med wannabe-bratzen, in med skejtarna hbg

"orka helsingborg, flyttar tillbaka till skottland" - bra broder, bra

Har varit en trevlig dag idag! John är den bra i mitt nu-läge faktiskt. vi har samma åsikter om Helsingborg och allt. Tack för dig du. Imorgon ska vi träffas igen, det är bra för mig. För du är den som är normal (egentligen inte, men just nu är du) just nu i dagens samhälle haha.

Hatar Helsingborg för tillfället, oh. orkar inte förklara, palla liksom . Mamma höll med, med en jävla massa dessutom. Tack mamma, wiho. Du är också en av dem som förstår!
USA USA USA USA USA here we come


Imorgon början man tjugo i ett eftersom vi inte har någon engelska (eller de som vill kan ju gå sa john. han kommer finnas där!) är väl någon geek från klassen som går dit haha. så jag har bara samhälle imorgon, soft. sen slutar man :)

dont touch me please, i cannot stand the way you tease

you fuckin' tease me

tog min lediga dag idag och det var lika bra sa linda i alla fall. skönt det ju, slapp man gå upp i onädan. har inte gjort ett piss (ursäkta mitt vokabulär) idag, men ska in i duschen snart och sola lite på balkongen. sen ska jag ner i stan med john. ooh baby-john, i alla fall - sjukt längesen vi sågs! så nu var det time to meat again tydligen :) schiesse, du är den jag har känt längst av mina "nya" friends kom jag på. men det är bra.

herrå

onsdag, maj 30, 2007

one more time

dayne n' caine

att vara ledig idag från skolan ska jag knappast klaga på! är ledig imorgon också, eller jag tar min egna lediga dag. för orka gå på spanska lektionen imorgon 08.45-10.05 och sen ha håla i tre timmar typ och sen ha idrott i en timme. nej never, jag tar ledigt då istället och mamma höll med :)

har varit på väla innan idag och hämtat sängen (äntligen!). så nu har jag monterat ihop den och allt är färdigt, ska dock montera ihop min nya datastol också. oh orka, alltid jag som får göra allt det. bara för jag aldrig gör fel när jag gör sånt ;P

såg nyss på mtv - made, när caine gayle lärde en brat tjej åka skateboard. på en månad kunde hon typ åka upp och ner för ramper, congratz till henne! och så skulle hon vara med i en tävling. fyfan vad sugen jag blev på att börja skejta när jag såg det. men helsingborg suger när det gäller sånt, har fan inga skejtparker eller så.
ge mig usa tack <3

tisdag, maj 29, 2007

haha fy vad gammal bild. den bjuder jag på!

fuck fuck fuck fuck fuck
please, turn back time?

idag har jag varit jag på EN lektion, lönt att jag stack till skolan ens. sen bar det av ner till stan för lite shopping för min del. blev ett par converse - låga vita och en tröja/skjorta, as fin var den.
var på stan ena studen med mamma och andra stunden med filippa haha. sen senare på kvällen vid 18.00 cyklade jag och filippa ner till gröningen och träffade kim :) skitvarmt och härligt väder det har varit idag! har verkligen längtat till sånt här väder, thank you God

jag vet att det bara är tisdag men har verkligen INGEN som helst aning om vad jag ska ha på mig på kattas tjejmiddag och på retro, får panik! aja kommer på någon bra kombination till på fredag i hope. men imorgon blir det sola med jennifer, så kul att träffa henne. var as längesen vi var själva och inte bara träffats på stan så där snabbt som vanligt :S
i had to find you, tell you i need you ..

måndag, maj 28, 2007

stressigt och jag vet inte varför.

Har inget att skryta med idag om min dag precis, förutom att jag varit lite med Maria på stan. Det enda bra idag faktikst! Det var trevligt att prata med dig, du är så go :)
Köpte bara
* halsband
* klämmor

men är tvungen att spara mina pengar nu. snart sommar ju! schiesse, vad tiden går fort. men jag klarar mig i hope med min ekonomi men är lite orolig eftersom man inte får studiebdrag under sommaren ju :/ så kommer få jobba extra mycket. men likabra ju, jaja jag behöver inte oroa mig.

ska jobba ikväll från 18.00 - 20.00. bara två timmar men det räcker. orkar inte jobba längre eftersom jag varit "sjuk" och har såååå mycket att "plugga" hehehe. Tror mathias, min chef, ja :)

söndag, maj 27, 2007

something real

och ja, jag har nog världens underbaraste vänner
- celia filippa kim elin katta


Igår var man hos Sebbe som hade födelsedagsfest (eftersom han fyllde 17 i torsdags) tack för igår (:
Jag satt dock med helt fel gäng. Satt med Arthur, Jones, Robban x 2 och sånna, men jag hade sjukt skoj i alla fall! Har ont i käkarna, bara det bevisar att jag hade skoj. Inget snuskigt nu, utan att jag skrattat. You know what i mean?

Annars har man sovit till 14.00 idag. Fick även dra en luring till chefen och säga att jag fortfarande inte mådde bra och att jag spyr och går på toaletten .. fortfarande! haha så jälva trög. Men det är ju mors dag idag så då måste jag skippa jobbet! & att jag skippade jobbet i lördags var pga bakishet höhö. Dock hade jag en massa mardrömmar efter att jag ringt chefen, damn! Detta ska aldrig mer hända haha.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen cykla hem till brossorna. Vi ska fixa lite käk och sånt till mamma när hon kommer dit (: Så det ska bli mys! Oh vad jag älskar er

lördag, maj 26, 2007

i'ts a new day and i'm feelin' good

84.88.87.86.85.89.84
haha jag hade det kul igår i alla fall
tror nog de andra också hade det :)

var hos lidal igår. det var as tradigt i början men sen blev alla stupfulla och då blev det skoj. helt jävla galen kväll säger jag bara. det beskriver väl min fuckin' kväll haha. sen sov jag celia filippa och richter hos benka. benka fick hämta mig kl 03.00 nånstans ute i rydebäck, kommer han i shorts och t-shirt. jävla idiot :)
men idag på morgonen var det så jäävla kul. seriöst, richter och benka är fan de roligaste personerna jag vet! vi hade jävligt kul på busshållsplatsen i alla fall ;P dog av skratt.

nu ska jag in i duschen igen och fixa mig till sebbes födelsedagsfest hemma hos honom. tror vi ska grilla och sånt före sen supa (men inte för min del, känner mig icke så bra...) har så jälva ont i huvudet, fick det precis! ARGH.
och dessutom är det synd om tigris för vi har epson här - mammas killes hund :) sååå söt! puss på den.

c u

torsdag, maj 24, 2007

SÖTNOS JIMMY! you're pretty when i'm drunk.. but huh, i wasnt?

Jag kommer ut från mitt fuckin' jobb klockan 22.00 och ser att det är fuckin' ljust ute. Vadå ljust!? Tror sommaren är på väg nu, så blev lite glad över det :) Men var lite sur idag för jälva hor-Mimmi var där (arbetsledare) hatar henne, fyfan! Jävla blatte-breddhuvade vafan som helst! Förlåt gud, men ibland måste man uttrycka sig lite extra. Jag får det i alla fall, speciellt idag.
-
Men som sagt. Har varit hos doktorn idag och kollat min astma. Om den är normal ska den ligga vid 5-25 och jag hade under 5. Dom bara: Har du sprungit hit? Jag: Que? nej? haha helt fel. Udda jag är då!

Sen bar det av till jobbet efter doktorn. Den enda som lyste upp min dag var Johan, tack gud för Johan! (min arbetsledare&min brossors kompis) så jävla bra är han. Ja, älsk på dig haha. nej men nästan! i alla fall, han är så jälva go mot mig och trög. "söp ni på tivoli? dina brossor hade säkert blivit stolta i så fall eller så hade dom sagt åt dig att supa mer" haha mongo på dig.

- fuck this shit seriöst. det som händer får INTE hända! Gah, panic. Jag hoppas verkligen det inte är så :|

onsdag, maj 23, 2007

I'm bringing sexy back, oh!

Då var man tillbaka till verkligheten med en hel dags drömmande! Fan att man är tillbaka.
Det har varit en bra dag om man bortser från att det var onödigt att komma till skolan eftersom vi var där i tio minuter på morgonen. Men jag ska inte klaga, verkligen inte! Gick hem och sov till en viss tid och sen stack jag och mamma till IKEA - lego för vuxna. Hittade en massa till rummet och köpte även en ny säng, 120 cm. Det var på tiden! Men den kommer inte förrens imorgon eller på måndag, fråga mig inte varför. Tror den var slut eller något, knas. Så snart är rummet helt färdigt och jag ska bara måla om en sak på rummet i svart :)

Annars har jag bara monterat ihop lite saker och inte gjort något mer kul. För så kul liv har jag! Hoppas mitt liv blir roligare i helgen. Oh ja, jag bara hoppas! Jag hoppas dock en massa .. Idag är mamma på humör och då är jag det med.

Nej nu ska jag fan läsa ut min engelska bok så jag slipper att kolla på sista sidan hela tiden för jag vill veta vad som händer haha. Nörden jag är ;P Men den är faktikst skitbra. Hej då :)

tisdag, maj 22, 2007

Köpehamn idag, med sp1d

Var i Köpenhamn med klassen idag och vi gick på en jättetråkig statsvandring med Jonas. Sen stack vissa till Tivoli inkl. mig då. Vi hade skitskoj där i alla fall och en massa hände. Joel och Caroline söp och C började berätta sitt livs historia och hon var lika vänlig som vanligt, haha (; Vi åkte alla karuseller och jag som inte brukar vara rädd för att åka karusell och så var livrädd för den nya "gungan". Den åkte upp typ 40-50- meter upp i luften och det var som släng-gungorna på Liseberg. Alltså fatta, dom satt på typ en fuckin' lina och vi satt i plaststolar! Liksom hur säkert är nu det?! "Stol nummer tio, jag upprepar stol nummer tio. Kan ni vara vänliga att ta falmskärmarna som är bakom er på sittsarna och komma ner.." Haha jag dör, seriöst. Så var det. Ni kanske inte fattar, men jag och Jimmy dog i alla fall och han har höjdskräck gånger 1000. Sen när vi åkte nerskjutet svimmade han typ ;P


Sen var hemresan bäst! Orkar inte förklara, men får göra ett försök för er skull som inte var med och missade världens roligaste sak, eller .. look-the-best-today-i-en-plastpåse-händelse haha. Herre gud, som alla dog på tåget. Det var fan inte många som överlevde av allt skratt! Vi tog plastpåsar över huvudet och såg helt cp ut. Jag blev fulast som vanligt och Jonas fotade mig och Linda och sa att han skulle lägga in bilden på vår hemsida. Yeah right, gör du det - dör du :D Fyfaaaaaaaaaaan vad fula alla var hahaha! Seriöst, det var det bästa med DTF-dagen idag!
G'NIGHT AND THANKS 4 ME (ni får bilderna senare, har inte dom just nu)

måndag, maj 21, 2007

Sometimes you can make it on your own

Att känna sådan trötthet på allt har jag nog inte gjort förr. Jag tror inte det i alla fall. Men just nu har jag kommit till en sådan punkt att jag vill att allt ska vara perfekt osv, medan Gud nog inte vill detsamma. Jag tror det är så, något sådant måste det i alla fall vara. Just nu orkar jag inte med någonting och jag tror att vår allas Gud också har tagit en semester från att besvara alla våra böner. Så kom tillbaka, för nu behövs du!
-

Hade nationella i spanska idag och jag vet redan vad jag har fått. Var knappt lönt att man kom till nationella! Så kommer väl få ig men inget jag ska oroa mig för. 'Cause with my luck så ska jag snacka med syo om att få börja på steg 1 med spanskan och det lär hon fixa, sa Ann-Louise i alla fall ;P

Bildlektionen var hyffsat rolig idag. Jag och Rebecka skrattade som två hönor i alla fall, vi har börjat skratta ganska mycket på sistone haha! Vi försöker dock komma på vad vi skrattade så himla mycket åt i kaffeterian förra veckan för det var grymt kul. Men eftersom ingen av oss kommer ihåg borde det inte vara så kul? - Jo! Jag kommer ihåg att det sketa skoj. I alla fall, nog snackat om detta. Läser dock en engelska bok nu haha, skit bra är den :D "Blind date" heter den för er som är intresserade. Var längesen jag läste en bok, behövs ta igen. Hrmpf..

söndag, maj 20, 2007

Snygging på mig (bilden)

Det har varit rätt så roligt på jobbet idag. Rolig personal som fan faktikst (: Det var vi 90or som tillhörde Mc Donald's idag (Jag, Emelie, Sandra, Julia, Zetter, Max (91a-undantag)) Sen var Mahije, Liri, Suzanne, Elivina och några fler som var skoj de med. Snackats mycket har det i alla fall! Jag och Emelie snackade också en massa, oh usch på dig. Ofta hon skulle skita i "det" för dig .. Bara för att du är tysk ;P & "Z" behöver inte en mamma till, det höll alla på jobbet med om också haha. Fan vad man snackar skit där ;P usch då
Jaja, nog om det. Det har varit en bra arbetsdag idag för Paula!
JUST DET JA! Ronald McDonald var på MC idag, haha så snackade han med mig att jag inte skulle vara rädd för ballongerna och att dom inte var farliga. För jag är as rädd för ballonger (fråga mig inte varför ;P) hahaha. skit skoj! så ja, men han var söt :) och efter det höll alla på med mig och kom fram med massa ballonger! OH blev så suur
-

Igår var det helt okej faktikst. Roligast var hos Michelle på hennes middag/förfest, kul folk faktiskt. Det var jag, josse, cissi, adam, cj och calle och michelle of course. På bussen var nog också roligast ;D
"itressepil, punkt punkt punkt ..., kittla i gommen" haha fick dock lära mig lite av deras interna skämt. Kul var det i alla fall (; ni fattar inte så strunt i detta! nu ska jag gå och lägga mig för jag är pissetrött och sova i detta fina vääädret! sug balle va.
G'NIGHT

lördag, maj 19, 2007

fuck, jag tror jag är gravid! nej skoja bara, men mår illa :/ har gjort det hela dagen dessutom. skitjobbigt, fast kanske är stressad. jobbade idag och kön tog aldrig slut plus att hela mc donald's (stattena) var fullproppat hela tiden! Scheisse, fick panik. hatar när det är så mycket folk!

har varit i stan nyss och handlat två klänningar typ och ett svart skärp. fick pengar av mamma eftersom hon är utomlands till imorgon. hon sa att jag inte skulle slösa upp alla pengar, men det gjorde jag .. nästan. ojdå!
sen när jag skulle cykla hem var det typ springtime och jag cyklade MOT alla löpare haha, helt fel. körde nästan på en ;P
-

ikväll vill jag festa! party party. fast hemmafester suger har jag kommit på :S att gå ut är mycket roligare

fredag, maj 18, 2007

jag orkar inte med dig just nu!
du ger mig dålig energi, som min mamma säger
hon har nog rätt. mammor har alltid rätt

torsdag, maj 17, 2007

hey jeremy!

för det första säger jag bara : thank you lord!

igår var vi på retro, rätt så blandat folk som vi var med om jag får säga mitt. dock var min ärkesfiende med - nina mariwany. gah! vad fan gör hon med oss egentligen? i dont get it. trodde hon hade pojkvän också! men det har hon.. väl? orkar inte förklara varför jag skrev så, fråga på msn. taskigt att skriva här ju ;P annars var det min bästa kväll. träffade en som heter christoffer och det var så jävla underbart! allt bara klickade och så. annars tog vi 03.50 båten. sen såg vi att bussarna hade slutat gå och nästa buss gick inte förrens 05.50 så vi somnade på knutpunkten typ, eller mest celia haha. niklas och didde sprang runt till alkisar och spelade "jag känner en bott, hon heter annna, anna heter hon" så började dom skrika på niklas och didde haha. så sjukt skoj! har video på det. men sen hade jag tydligen 100 kr i plånboken och vi tog taxi till humlegården där jag, bosse, nymme och celia sov hemma hos niklas. jag, bosse och nymme sov i en säng och dom två andra gastarna i niklas. jag var jälvigt trött och glöttig och bosse fes hela tiden! så han fick några smällar i huvudet av mig :) vi somnade vid 06.00 då. somnade även i en konstig ställning, var typ ihoprullad haha. så väckte bosse mig för jag snarkade sa han, men det har jag inget minne av. sen bar det av hem vid 12.30! berättade allt för mamma och jag sa att nu har vi en sak gemensamt: två danska pågar och att hon inte behöver ta båten själv till danmark nu haha. så skoj ;P
jag: oooooooh jag har så jäävla trorra läppar!
mamma: hånglade du så mycket igår eller?

har nog inte så mycket mer att berätta om igårkväll. dagen har börjat bra i alla fall :) ska sova lite nu, blev inte så mycket sovande hos niklas ju. sen ikväll ska jag träffa filippa och ta det lugnt. orkar inte festa idag igen ;P fanns någon fest som jag var bjuden på, men orka.
c u guys

onsdag, maj 16, 2007

var på stan med älsklings-kimsie och det var fett skoj, speciellt när jag gjorde bort henne med min vackra sångröst. dock träffade man edde på stan och han var där med mr.v och alla hans kompisar på bomb; SMILET & NICKEN mumma. detta kan jag leva på i 100 ååår! herre min skapare. this i faith
-

ikväll - retro med co
22/5 - copenhagen med sp1d

5/6 - liseberg med sp1d


jag längtar :)

tisdag, maj 15, 2007

jag dog inte :)

hif idag, vilken förlust alltså! vår klack suger också, jag ska komma med konfetti och möget nästa gång det är match och då fan ska det vara en riktig jävla klack! hej hå här kommer vi på tå :) haha jag hittade på det nyss. det var galet där jag stod - då med niklas, nyman, max och några till men sjukt skoj. niklas lyfte upp mig ett antal gånger och bara mitt huvud som kom upp så högt haha. sen blev det kaos med poliserna och södra stå. några poliser fick ölburkar i huvudet och hundarna var söta i alla fall, naw. sen så satt jag, celia och niklas på torino. så gick vår allas lilla neger hifare (eller den ena av dom, han bor typ vid mig om det hjälper er) så klappade jag och niklas högt så han såg oss så höjde han handen åt oss och smilade, man såg bara hans tänder för det var mörkt ute :D

nu äre american idol och the office!
c u

måndag, maj 14, 2007

15.35
att vara tillbaka till verkligheten efter att ha kollat igenom häftet man hade i 7an är inget kul alls. tänk så bra allt var då och skolan tyckte man t.o.m var rolig. rolig, herregud det ordet har jag inte beskrivit skolan på flera 100 år känns det som. att benänma skolan som rolig finns inte i min värld idag! tack för mig

ska ha utvecklingssamtal kl 18.10 och jag tackar gud att mamma inte ska med. för då hade jag inte fått sitta vid datorn fram till sommarlovet. kommer väl få klagomål från eva och resterande lärare att jag är för pratig och gör inte vad jag ska på lektionerna (som vanligt då, från 1-9an haha)
-
20.04
har varit på utvecklingssamtal nu och det gick helt okej, gick på typ tre-fem minuter, lönt liksom? sen cyklade jag iväg och hämtade paket som vi hade fått på posten. its fuckin' great! och nu sitter man här och mår illa av allt godis man käkat. vart fan är den riktiga maten, mamma? ge mig mat! nej, det kan hon inte. hon är utomlands. blev billy's pizza för min del. jag blev mätt ... i en timme och nu är jag hungrig igen. någon som har mat som vill dela med sig? nu ska jag glo lite tv för det har jag inte gjort på hela dagen, shit. dåligt av mig. c u

söndag, maj 13, 2007

så var man hemma från jobbet. hela jävla helsingborg kom vid tio tiden ju. har ni inget bättre att göra på en söndag? gah huvudvärk var något som kom efter min rast efter klockan 20.00, ännu jobbigare! en positiv sak var att mamma och hennes son kom farandes på inlines i mc-driven. mamman trodde hon var as cool. hon bara: vadå, har ni aldrig sett några komma på inlines? dah kände igen sonen jättemycket men kunde inte placera honom någonstans i mitt lilla huvud. men vi smila i alla fall en jättemassa till varandra :) sen när jag cyklade hem kom jag på att det var han från HIF ju. oh älskade HIF, och han var (är) snygg höhö. han har ju köpt en massa gånger av mig kommer jag på nu visst! i alla fall, inget intressant. var på konsum också och handlade lite saker för man är ensam hemma. han i kassan smila och sa hej och frågade om jag inte jobbade på mc donalds haha, så ja kul att dom kommer ihåg mig. men det är ju bara för att jag är så het ... NOT. nu ska jag ta och duscha och efter det sova. tröttare än så här går det inte att vara.

c u biatches!
varför ska det vara så att på varenda jobb så ska det bli såhär .. haha jag dör
var med martin igår hemma hos honom och kollade på nån jävla film, kommer inte ihåg vad den heter. den var väl sådär, ingen kvalitetsfilm precis. sedan snackade vi skit och jag gav honom tips, plus att jag kom på att jag var tvungen att göra en sak innan jag kommer ångra mig resten av mitt liv! haha
-

igår när jag jobbade, vem tror ni inte kommer in om inte självaste mr.v (paulas drömprins hehe)?!
alltså jag verkligen kände hur röd jag blev i huvudet, kommer alla hans kompisar och blöö haha. men jag fick se honom i alla fall, lucky moment for me. alltså jag blev lika röd i huvudet som på spanskan, elle! PÅ SPANSKAN. då är det fan kris hahaha

lördag, maj 12, 2007

är du glad, är jag glad.
är du ledsen, är jag ledsen.
är du sårad, är jag sårad.
är du lycklig, är jag lycklig
.
we can do it together

fredag, maj 11, 2007

johannes haadem suger

hade nationella idag i matte a, tyckte del 1 var svårade än del 2. någon mer som tyckte som jag?
efter nationella käkade jag pizza med martin eftersom han slutade tidigt idag. sen hem och vila för min del.


mina axlar, holy bibel. jag är utbränd pga jobbet, i can feel it.. it's 'cause the job.. damn! nej men imorgon blir det jobb, softa tider:

16.30 - 21.00

never att jag slutar där, money money moneeey! yeye (ni vet den låten? ;P) haha jag yrar nu. bara för jag är sjuk
-

ska vara hemma ikväll och kolla på criminal minds och inte göra någonting. är ju sjuk, finns inte så mycket man kan göra då precis. blö! får väl plugga eller något ... NOT. har inget nu som är väligt soft :)
längtar i alla fall till den
22/5, då min klass ska till copenhagen for a day! hippeyey. jag, jimmy och joel ska i alla fall till tivolit och vara där hela dagen. orkar inte shoppa, kan ändå dra dit när som. tar bara en timme typ :P

torsdag, maj 10, 2007

Sov till kl 14.00 idag pga sjukdom. Jag och mamma har kommit på att jag är ofta sjuk och därför var det bra att doktorn tog intiativ och sa att jag behövde checka in hjärnan någon dag (magnetröntgen) Det låter fun ..
Sen blev det tv för hela slanten<3

*
Vänner
*
Tredje klotet från solen
* Förhäxad
* That '70s show
* Felicity (drama på mig, ben och felicity ska vara tillsammans juu!)
* Sjunde himlen
* Americas funniest home videos
* House
* Vänner
* Vänner
* Kyle XY
* CSI Miami
* Smith
*
Seinfeld x 2

Nothin' compares to television, nothin'

onsdag, maj 09, 2007

alltså jag verkligen älskar Johnny och Mattias, de är bäst :)
och ebba-långpanna är ju verkligen körd i huvudet, hatar dessutom hennes stockholms dialekt. "ooh, så kan jag ha en hemlig pojkvän här också hehehe" hoppas du inte ger sånna tips till dina läsare!
-

* kollade nyss på grey's anatomy. så jäkla hemskt, började nästan gråta. det var på gränsen till att tårarna skulle strömma ut ur ögonen på mig! haha
* & nu är det victoria secret på 3an, har redan sett det men inte mommy. så ska se det med henne :)
plus att vi inte har någon humor alls. började skratta som fan när vi såg robbie williams nicka och ha sig.
* Nu kollar vi på american idol och ailana, AJ, bögen och leslie åkte ut ..
* Diryt Sanchez är bäst haha, fyfan vad vi garvar åt det!
* Seinfeld in my <3 den bästa serien ever som gjorts. finns ingen bättre!

tv nörden jag har varit ikväll då, men lite information i alla fall om min kväll har ni fått höhö

tisdag, maj 08, 2007

själv ska man sova innan man sticker till jobbet. vi ses!
18.00 -23.00

måndag, maj 07, 2007




You Are 21 Years Old



Under 12: You are a kid at heart. You still have an optimistic life view - and you look at the world with awe.



13-19: You are a teenager at heart. You question authority and are still trying to find your place in this world.



20-29: You are a twentysomething at heart. You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.



30-39: You are a thirtysomething at heart. You've had a taste of success and true love, but you want more!



40+: You are a mature adult. You've been through most of the ups and downs of life already. Now you get to sit back and relax.



eh okej, det var intressant att veta att - 21 år också.
Hur gamla är ni?

* nu ska jag plugga bitches, har ju nationella prov i matte A imorgon. hoppas jag klarar det och ni med of course ;)

söndag, maj 06, 2007

Igår var man på tjejmiddag hos Filippa, eller parmiddag mer. Var ju bara jag och tre stycken till som inte var tillsammans med någon där på middagen eller något. Annars var vi där och söp och efter det stack vi till Ralle och söp vidare. Jag började må dåligt då i början men det lugnade sig sen. Sen kom Celia och allihopa beslutade för att bada i den poolen vid Maxi, och så blev det! Sjukt varmt i vattnet och halvnaket haha. Blev Mc Donald's vid 04.00 också, så man kom hem vid 05.00.

Idag har jag segat jättemycket och jag gillar det. Mamma är hemkommen också, så det är bra.
-
Vissa förändrigar är bra ibland och förändringar behövs här i livet så man kan gå vidare. Grow up!

fredag, maj 04, 2007

Började 12.40 och slutade 14.00, soft dag eller vad ?! Efter skolan stack jag ner på stan och träffade Kimsie, gick rundor och segade. Sen skilldes vi åt och jag träffade mammsen och hennes lover. Vi käkade på Olssons sen så tyckte han att vi skulle iväg och köpa ett par solglasögon åt mig :D haha. Köpte det och ett linne idag på stan :)


Nu är man hemma, ska jobba snart 19.00 - 21.00, efter det ska man nog hem till Kindbacke med några och softa bara. Orkar nog inte festa ikväll. Det får bli imorgon när mammsen åker iväg!
Oh yeah party party

torsdag, maj 03, 2007

Ha, jag är nog världens lataste person. Har inte gjort ett piss idag heller, men sånt kan vara skönt ibland :) Eller jo, köpte två par fest skor. Ett par röda lackskor och ett par bruna med lite grönt och vitt på. Sen stack jag och mamma iväg till maxi vi skulle köpa kissmat (finns ju ingen annanstans. vill dom utrota kissarna eller?!) köpte även fjortistidningen vecko revyn haha, man fick solpuder till. Därför jag köpte den ;P Hatar annars den tidningen. Det är Cosmo eller något annat bra skit som gäller

Chelsea <3 kolla videon!
-
och jag vill ut i helgen och festa! aaaaaaaaaah.

- och jälva skit
fredrik, jag kanske har en chans ändå eller vad säger du? ;) haha

onsdag, maj 02, 2007

Kom hem precis från Kindbacke. Han har ju flyttat till en lägenhet, riktigt soft :) Var där med celia, sebastian, jenni och tanya (Jonas kom senare) Vi kollade på matchen och snackade en massa, kärngde dock massa chips och godis mest! Jag som skulle ut och jogga idag, vi tar det imorgon istället ...


Fyfan, min mage. Har nog käkat för mycket chips och godis haha :)
Är ensam hemma nu, mamma är hos sin lover. BAH! Imorgon är det
nationella i engelska, är fan nervös. Är rädd att jag inte ska höra :S

PUSS&GODNATT,ÄRRIKTIGTTRÖTT! wish me luck, knöl

tisdag, maj 01, 2007

och nu gråter jag så jävla mycket. fuck liverpool, hatar verkligen det laget!
chelsea, vart fan var ni ikväll?

Vaborg

Igår - helt jävla sjuk kväll. Det bästa på länge, eller hur Celia? :D
Jag jobbade till 17.00, efter det stack jag hem snabbt och gjorde mig i ordning. Träffade dom andra på båten och vi började supa, sen hem till Sebbe på mer förfest. Stannade där till halv ett och drog sen ner till Steakhouse med dom andra. Celia, Josse och Nathalie stack innan oss så vi mötte dom där nere. Annars var man bara där hela kvällen/natten. Dock gjorde jag bort mig men jag hade så sjukligt kul så jag ångrar ingenting! haha kul folk man träffade där nere :)

Imorse mådde jag inget vidare och somnade på toaletten typ nerspydd. Jag och sprit är ingen bra kombination har jag märkt. Dock ringde min chef mig. Mathias: Tjena Paula, hur är läget? Jag: Jodå, bra ... Mathias: Tung natt eller? Jag: Japp haha. Mathias: Fett ös, medvetslös eller? Jag: Ja, typ så haha. Sen så frågade han om jag ville jobba men jag sa att jag inte var alls för pigg idag för sånt haha.
Sen träffade jag Rasmus och vi käkade på Mc Donald's. Jag fick gratis :D Oh yes, det lönar sig att jobba där haha.
Drog hem till mig sen och softade tills HIF var slut och mötte dom andra. Segade rundor sen och träffade Celia på Torino :)
-

Fick även presenter idag av mammas lover haha, tackar för parfymen och deon :)
Allt är så jäävla galet och så bra! :)