torsdag, maj 17, 2007

hey jeremy!

för det första säger jag bara : thank you lord!

igår var vi på retro, rätt så blandat folk som vi var med om jag får säga mitt. dock var min ärkesfiende med - nina mariwany. gah! vad fan gör hon med oss egentligen? i dont get it. trodde hon hade pojkvän också! men det har hon.. väl? orkar inte förklara varför jag skrev så, fråga på msn. taskigt att skriva här ju ;P annars var det min bästa kväll. träffade en som heter christoffer och det var så jävla underbart! allt bara klickade och så. annars tog vi 03.50 båten. sen såg vi att bussarna hade slutat gå och nästa buss gick inte förrens 05.50 så vi somnade på knutpunkten typ, eller mest celia haha. niklas och didde sprang runt till alkisar och spelade "jag känner en bott, hon heter annna, anna heter hon" så började dom skrika på niklas och didde haha. så sjukt skoj! har video på det. men sen hade jag tydligen 100 kr i plånboken och vi tog taxi till humlegården där jag, bosse, nymme och celia sov hemma hos niklas. jag, bosse och nymme sov i en säng och dom två andra gastarna i niklas. jag var jälvigt trött och glöttig och bosse fes hela tiden! så han fick några smällar i huvudet av mig :) vi somnade vid 06.00 då. somnade även i en konstig ställning, var typ ihoprullad haha. så väckte bosse mig för jag snarkade sa han, men det har jag inget minne av. sen bar det av hem vid 12.30! berättade allt för mamma och jag sa att nu har vi en sak gemensamt: två danska pågar och att hon inte behöver ta båten själv till danmark nu haha. så skoj ;P
jag: oooooooh jag har så jäävla trorra läppar!
mamma: hånglade du så mycket igår eller?

har nog inte så mycket mer att berätta om igårkväll. dagen har börjat bra i alla fall :) ska sova lite nu, blev inte så mycket sovande hos niklas ju. sen ikväll ska jag träffa filippa och ta det lugnt. orkar inte festa idag igen ;P fanns någon fest som jag var bjuden på, men orka.
c u guys

7 kommentarer:

bojjo sa...

" så väckte bosse mig för jag snarkade sa han,men det har jag inget minne av"...Brukar du vara medvetande när du sover, elr ?

jag FES aldrig, du bara skyller ifrån dig !

Paui sa...

Ja, jag brukar vara vid medvetande när jag sover. Brukar inte du vara det?

Haha, du fes fan visst det. Hela tiden dessutom!

alex sa...

danskii ;)

Paui sa...

Danskar for the win! Eller the guys i alla fall ..

dea sa...

haha dansk;:) ti´hi paula!:D

Paui sa...

Tihi :)

nina mariwany sa...

Hade ingen aning om att jag var din ärkesfiende :S vad jag minns så har inte jag gjort dig något illa .. men tydligen :)