onsdag, maj 23, 2007

I'm bringing sexy back, oh!

Då var man tillbaka till verkligheten med en hel dags drömmande! Fan att man är tillbaka.
Det har varit en bra dag om man bortser från att det var onödigt att komma till skolan eftersom vi var där i tio minuter på morgonen. Men jag ska inte klaga, verkligen inte! Gick hem och sov till en viss tid och sen stack jag och mamma till IKEA - lego för vuxna. Hittade en massa till rummet och köpte även en ny säng, 120 cm. Det var på tiden! Men den kommer inte förrens imorgon eller på måndag, fråga mig inte varför. Tror den var slut eller något, knas. Så snart är rummet helt färdigt och jag ska bara måla om en sak på rummet i svart :)

Annars har jag bara monterat ihop lite saker och inte gjort något mer kul. För så kul liv har jag! Hoppas mitt liv blir roligare i helgen. Oh ja, jag bara hoppas! Jag hoppas dock en massa .. Idag är mamma på humör och då är jag det med.

Nej nu ska jag fan läsa ut min engelska bok så jag slipper att kolla på sista sidan hela tiden för jag vill veta vad som händer haha. Nörden jag är ;P Men den är faktikst skitbra. Hej då :)

6 kommentarer:

alex sa...

haha omg bilden!! ;O

Paui sa...

Haha! Är jag inte snygg? ;)

Maria Lou sa...

JO, SÅ JÄVLA SNYGG PAULA!

Katta sa...

HAHAHAHAHAH , det är faktiskt ingen kille : ( En helt annan sak daou ;) Men tack så mycket för bloggadressen , nu har den tunga stenen i min mage släppt ! HAHA , kiddnig :) Men OSÖTIS du är istället på bilden i detta inlägget ? SÖTISPAULA <3 Ses i helgen ?! Ferre osv osv :) PUSS , (v)

Linda sa...

haha du måste skriva bild taken by linda!!!

Paui sa...

Maria: haha man tackar!

Katta:HAHAH! joho, säg nu vem som är nästan din bf ;) grr ! i know you have some1 in your.. eh closet? ;D haha helt fel..
VARSÅGOD! nu behöver du inte leta mer efter min adress (A) HAHAHA verkligen, snygg man är. kan inte hjälpa det!
FEST I HELGEN :) lätt (v)

Linda:HAHA okej, ska göra det .. en annan gång