tisdag, december 14, 2010

14 december 2010

Goodmorning! Tycker jag ar ratt aktiv pa att skriva har for att vara pa semester haha. men man hinner alltid pa morgonen innan vi ska till Bondi och sola. 

Haller pa att do av varmeslag just nu fyfan, tror nog inte det bara ar 27 grader ute idag dock. Minst 30 haha stor skillnad... Annars har det inte hant sa mycket pa sistone faktiskt forutom att vi lagat mat pa kvallarna och tagit det lugnt nu sen i fredagskvalll/natt haha. Helt sjukt, for efter Ivy drog vi in till Kings Cross (dar vi bor) ,jag och nagra stockholmare som jag hade traffat under kvallen (eftersom att alla andra hade forsvunnit?!), sa vi gick in pa Goldfish och da var det morkt men sen nar man gick ut vid 06 var det helt ljust. Haha kandes sa konstigt! 

Fast ratt trakigt att nagra svenskar fran goteborg och stockholm som man traffade pa Ivy, de kande nagra fran helsingborg. Haha fail dar! Fyfan men hatar Stockholmare fran och med nu, ooooh tror sig sa mycket haha. Goteborgare ar sa javla mycket skonare. Yezyez.

Annu en ursakt med att inte lagga in bilder har: vi bor hogst upp pa hostelet med balkong och allt, ojojoj.. och har glomt min kamera och sladd pa rummet sa orkar inte ga upp och hamta den. Springer nog i den forbannade javla trappan 12930 ggr om dagen haha. 

Men detta var nog alles for idag. Nu ska vi till Bondi i alla fall! Sander lite karlek och varme till er alla :)

Inga kommentarer: