tisdag, september 18, 2007

Nu tänkte jag (även om jag är sjuk) plugga lite matte och tyska. Dokti Paula! Som sagt, har ju inte ens börjat på matten och vi ska redan ha hunnit räkna 100 tal, nästan typ.
Har legat i sängen och kollat på tv hela dagen, finns ju inte så mycket annat man kan göra när man är sjuk. Jo, städa som jag alltid gör när jag är sjuk fast det orkar jag inte göra idag. Hoppas jag blir frisk till imorgon i alla fall :)
Idag har Desperate Housewives säsongspremiär. Gah, jag längtar! Kl 21.00 på 5an, som om alla inte redan visste det. ciao
-
Var hos bror Patric och Björn innan fast Patric jobbade. Hämtade Heroes dvd'n som Danne har bränt åt mig, hela säsong 1. Ska glo som fan imorgon, är fortfarande sjuk så ingen skola för mig. Blir även chippe med dippe, mmm gott. Han är så jävla rolig. Dock är han lite som en bror till mig med, jag har många brossor. Typ fyra stycken sammanlagt, Danne patric björn och alexander scheele haha.

Björn: Du får ju sluta umgås med sånna äldre killar Paula och umgås med dem i din ålder!
Jag: haha nej, men de jag umgås med är bra och roliga. Vill ha äldre killar! (Skojade med honom :P)
Björn: haha äeeh, säg inte det till dina brossor i alla fall!

Sen sa han en massa roliga saker. Dock har dom stökigt hemma, oh! sa även att det var renare när danne bodde där haha. men danne är pedant så kan förstå varför :) När jag skulle gå säger Björn: men skriv på facebook när du kommit hem så jag slipper oroa mig! du är ju dum i huvudet som går i detta vädret. haha haj do

2 kommentarer:

malin sa...

aah dokti paula :)! ohja, äntligen är dh igång igen! peeuh, hoppas du blir frisk snart, jag vil att du ska komma på IR på freeedag hallå liksom!

Paula sa...

Tackar babe!
Jag tror jag kommer på fredag. Hade vi något speciellt i läxa då eller?