fredag, augusti 17, 2007

nananana, jag älskar jönköping! .. och jönköpingar(-na) i båstad

Edefell och gordons kräftskiva var lyckad! Det var de och jag, kim, celia och katta från början. Sen kom även fille, jompa och olli. en trevlig och lyckad kväll i alla fall :)

igår gjorde jag inget speciellt. var bara hos john med john. vi kollade film, sen drog jag hem eftersom jag skulle jobba idag. började klockan 10 och slutade 13. riktigt soft tid! jag klagar verkligen inte. och nu ska jag städa här hemma snabbt och fixa till det sista. sen ska jag börja göra mig i ordning inför ikväll. ska till retro som hela helsingborg också ska. jag som vill slippa helsingborgarna och åka dit med mina närmsta! men icke. hoppas på en trevlig och rolig kväll!


malmöfestivalen börjar idag men icke ska man dit. ska dit på tisdag och nästa fredag antagligen. alla bra band spelar på tisdag och på fredag ska jag, john och john dit så vi skiter nog i skolan den dagen i think. coolt. jag har blivit vegetarian nu också. ska äta nyttigt och mög nu. mamma blev glad när hon hörde det i alla fall. nej nu ska jag fixa mig inför ikväll! bye

2 kommentarer:

alex sa...

du behöver inte sluta äta kött för att vara nyttig :P

Paula sa...

i know, men det är nyttigt att vara vegetarian lite då och då xD