måndag, september 22, 2008

tråkigt inlägg

Kom hem i fredags från Stcokholm som de flesta vet och helgen har väl varit som vanligt: fest! Var på ollis 18års fest och där var en del folk, det var helt okej där. Har kommit på att jag inte varit på någon riktigt rolig 18års fest än, som man verkligen känner "wow, det var sjukt kul!" haha någon som håller med? :) Har haft bättre helger om man säger så.

Hade idrott idag och det var sjukt kul faktiskt. Vi från boll och ledarskapen fick möta boll och ledarskap B och där ingick ålle, rönnberg, nymme, olli osv osv alla de som går på fotboll så att säga och såklart skulle vi möta dom i fotboll också! Vi i vår 'klass' var förberedda på att förlora men jadu, det skedde ett mirakel under andra halvlek och vi vann med 5-4. Sjukt jämn match och riktigt bra spelat av alla! Jag gjorde mål och t o m det andra laget klappade och sa att det var bra osv (; så jag är nöjd! haha i alla fall, nu ska jag göra samhällen :( ciao!

1 kommentar:

Anonym sa...

lätt vi ska se scarface ngn dag! vi tar med din mamma & hennes niggah också :D:D HAHAHA! nä men allvarligt, vi kollar nån dag?