fredag, juli 27, 2007

ah mumms

Jag har mått illa hela dagen idag, och nej inte för att jag har varit bakis. Söp inget igår ju, blö. Kunde inte tänka på sprit då, var tvungen att ta en dags paus ;P Så det blir att man super idag istället hos Ahl med co? Ska bli riktigt skoj faktiskt. Dock med vodka igen, fyfan. Men varannan vatten i alla fall, får inte glömma det. Tror det blir en rätt så trevlig kväll idag i alla fall. Härligt sällskap - goa och fulla haha. Ja sen vet jag inte vart vi ska efter det? Vi blir säkert kvar där eller så drar vi ner på festivalen och checkar läget ;P men ni andra får ha så skoj så kanske vi ses ute i dimman.

Jobbade idag, för er som vill veta.. Bra personal dock. John var supernsäll mot mig, fast det brukar han vara. Fast han gick och bar rundor på mig typ, klappade mig på huvuvdet och frågade hur jag mådde och massa haha (han fick vara min extra bror idag, eftersom scheele inte jobbar där haha) och var allmänt skitzo, haha. jaja älskade johan, knas på honom. Men ska in i duschen nu!
puss och pök, ikea kök

2 kommentarer:

Julia sa...

du är alltid schizo, det är nog något som kommer från pommesen. det är där det brukar slå slint i huvudet på dig

Paui sa...

haha! det är faktikst så. igår när jag stod ett litet tag vid pommesen så började min hjärna bli annorlunda. schiesse tänkte jag, så var tvungen att dra tillbaks till kassan