fredag, mars 29, 2013

30/3 fredag

Date med mannen min ikväll. Älskar sådana här dagar/kvällar! ❤❤❤













onsdag, mars 27, 2013

Onsdag

Mmmm nom nom nom! Lite mango innan jobb. Måste verkligen äta mer frukt än vad jag gör. Börjar - nu.



27/3 onsdag

Halv 9 imorse gick jag och la mig efter jobb. Vaknade ca kl 14 och kunde verkligen inte somna om fast jag försökte haha. Blev en långpromenad längs stranden idag igen. Att gå längs med gröningen/fria bad är något av det mest uppskattade hos mig. Det är så mysigt haha. Men faktiskt. Vad man uppskattar saker efter denna resa kan jag säga er. Bara vardagliga småsaker som man aldrig tänker på annars, men nu så.. :)

Annars får det bli en dusch nu och lite plugg till ASM-kursen på ons! En riktigt rolig onsdag ;)









Satt lite på stranden och bara njöt haha. Riktigt gott var det. Det bästa var att det var helt tyst omkring :)




tisdag, mars 26, 2013

Mogwai

Igår hade jag måndagsmys med mannen min. Hade längtat efter en pizza på mogwai enda sen jag kommit hem från resan!




Tisdag 26/3

Vilken härlig dag! Dagen började bra med en promenad med Danni längs stranden. Blev inte en jättelång runda så när Danni skulle till jobb gick jag en runda till :) Riktigt gott väder!

Är ledig fram till kvällen idag då jag jobbar. Ska städa, tvätta och plugga idag... Wiie. Har ringt massa samtal idag och hunnit fixa en del, så det känns sköööönt.










fredag, mars 22, 2013

23/3 fredag

Fredag redan och min vecka har gått så snabbt, men varit otroligt bra. Snart jobb för min del, ska försöka vila lite innan :)
-
Jag är så lycklig! Jag är så glad! Just nu blickar jag framåt och det ser ljust ut. Tar vara på varenda minut, ögonblick. För vissa stunder som dessa kommer aldrig tillbaka :) Kärlek





måndag, mars 18, 2013

Måndag 18/3

Och så var det en ny vecka - igen. Tiden går så fort nu för tiden, vet inte om det har med att jag börjar bli äldre eller om jag har fullt upp hela tiden helt enkelt haha. Är hemma från Nambia (Afrika) nu och det känns både kul och tråkigt att vara tillbaka. Uppskattar att träffa min familj och vänner igen men samtidigt är saknaden otroligt stor till alla där borta på Harnas - djuren, personalen och vännerna man skaffat där borta. 

Kan ju med handen på hjärtat säga att Namibia, Harnas har förändrat mig som peroson på denna korta tid. Inser verkligen vad som är viktigt för mig nu, och hoppas hålla kvar vid det. Vad som är viktigt att lägga ner tid på och även på vem. Är så glad för vad jag har fått vara med om. & lovar att detta inte är sista gången jag kommer resa och jobba som volontär.