onsdag, juli 27, 2011

nom nom

och efter 9,5 h jobb i tisdagsnatt och tre timmars sömn på det och ytterligare 8 h jobb igen på onsdagsnatt så är jag värd lite mys i sängen och lite Glee - s01e12. god natt!

måndag, juli 25, 2011

steve angello

så blir det göteborg på onsdag! steve mothafakka angello bokat och nu ska jag bara boka buss/tågbiljett och träffa min linn! aaargh. kommer bli mega! ska bo hos henne och sen drar dom till båstad på torsdagen så åker med dom ner. ååh jag längtar så!

hoppas han spelar leave the world behind........ annars! världens bästa house låt. kommer aldrig bli dålig eller uttjatad.

söndag, juli 24, 2011

GBG

OKEJ. motha faaaakkaaa!

så blir det kanske Götlaborg på onsdag! mmmmhm.

24 juli 2011

vill träna men det öser ner. älskar verkligen sveriges sommar! det är sjukt att det kan vara så dåligt väder.. får träna lite här hemma istället haha. 

alltså är riktigt trött på folket som kommer till mitt jobb. ursäkta språket, men fan vad vissa är efterblivna. folk säger att man inte behöver vara einstein-smart för att jobba där men nä, det behöver man inte heller vara för att beställa! även folk som inte ens kan hälsa eller säga nått, aaargh.

lördag, juli 23, 2011

. . .

. . och ursäkta kvalitén på bilden men när man laddar upp blir den bajsdålig helt enkelt. kommer bilder inom snarast på facebook! thumbs up

23 juli 2010

Jag har haft en hur underbar sommar som helst hittills. Vill dock börja skriva med att sommaren började i slutet på maj och i början av juni för oss Helsingborgare - därmed vädret som varade i ca 2 veckor.
Har hunnit med en del faktiskt:
* massa jobbjobbjobb
* ätit ute
* umgåtts med vänner
* varit i Göteborg med bästa Linda, Klara och Mathilda på Where The Action Is och träffat goa människor - åkte endast dit för Coldplay men fick annat kul på köpet! Ja, Coldplay var magiska som vanligt. Har en liten hemlig crush i Chris Martin, men den är nog inte så hemlig egentligen.. 
* Fick även bli Axwell i Båstad med gott folk, fett var det "tradig spelning".
* Annars blir det Mallorca om exakt en vecka idag där Fredde redan äääär. ciao :)