torsdag, oktober 30, 2008

Cardan igår. Mycket folk, bra tryck, bra utgång. Tackar jag för!

Har kommit på att jag börjat snacka mycket bajs igen, eller i alla fall börjat att säga bajs alldeles för mycket. Men eller hur, vem fan gillar inte bajs? Eller vem fan skrattar inte åt bajs fortfarande? Erkänn! Säg bajs 50 gånger i rad och ni kommer skratta till slut. MHM, menar det. Aja har varit en både bajsdag igår och idag. Jag gillare. Tjarrå haha jag är cp, onormal osv.

Dagens diss: Går till Christoffer på mitt jobb, han dissade mig way too much.

måndag, oktober 27, 2008

min helg

I fredags blev det tidig hemgång för min del, skulle jobba 9 timmar på lördagen.
I lördags efter 9 timmars jobb drog jag hem till Johanna och firade hennes 19 år med lite folk. Efter henne blev det utgång, träffade först en kille från Liverpool som gick starkt på att mina föräldrar kom från Manchester men jag född här. Han sa: Oh you talk really good english, huh! Och Johanna sa att hon också kom från Liverpool men det blev han inte alls övertygad om haha. Annars utgång på både Crom och Steak, underbar och lyckad utgång. igen Träffade härligt folk och jag raggade på alla vakter som vanligt.. Hände dock massa andra saker den kvällen som vi inte behöver ta upp här ;) haha damn!

Sjukligt cp bakis igår, spydde nästan på jobbet men jag kunde hålla inne det. Sjukt svårt. Men började må liiite bättre senare, jobbade 9 timmar. Kämpigt som fan dock men kul folk så det hjälpte ;P

lördag, oktober 25, 2008

Torsdag: Utgång med Filippa och alla andra från MQ. Uppskattades väldigt mycket ska jag säga er, mer än uppskattades! Kan ju direkt säga att när jag blir 18 kommer det bara vara utgångar på torsdagar och lördagar. Fredagar kan sucka mah ass!
* Vin och kolla kläder på MQ
* Förfest hos Rickard
* Cardinal
* Efterfest till halv8 hos Kim
* Hemma vid 17.00

Fyfan vilken underbar torsdag jag hade! Lätt bästa riktiga utgången efter sommaren. Steakhouse utgångarna räknar jag inte precis som riktiga utgångar. Oh Cardan i mitt mini heart faktiskt. Men ouch, sjukt kul hos Kim med Filippa och Mathias dock, sen stack Filippa på morgonen så jag stannade kvar till 5-tiden på eftermiddagen haha. Sjukt skoj och sega var vi, fyfan har inte skrattat så mycket på riktigt länge. Tack för en underbar torsdag allihopa! :)

torsdag, oktober 23, 2008

life is a BEACH

(Måste bara skriva att John C. Reilly's tröja är den coolaste på länge. De har med riktigt coola tröjor i filmen dessutom haha. Ska lätt beställa den med conversen!)

I alla fall. Har varit sjuk sen i måndags, så har glott vidare på Desperate Housewives som jag laddat ner. Oh lord, säger jag bara! Sjukt spännande nu. Annars har jag glott massa filmer också, som tex Step Brother är ett måste för er som inte sett den. Sjukaste filmen på länge haha.
Har ni någon mer film att rekomendera som jag kan ladda ner? :)

onsdag, oktober 22, 2008

confusion never stops.
damndamndamndamndamn it. it'll work.

måndag, oktober 20, 2008

bra och dålig

1. simmade idag med boll och ledarskapen. enda tjejen, wiho haha
2. mådde pissoar i skolan, drog hem på japanskan
3. pidde kom och höll mig sällskap, snäll man alltså
4. jag vet hur man laddar ner serier, filmer osv nu. go paula go go
5. kim bergstedt är den bästa tjej jag vet

söndag, oktober 19, 2008

haha gud, min mamma hittade ett gammalt klassfoto när hon gick i 8an. hon är högst upp i mitten, eller 5e till vänster. jävlar vad hon är sig lik haha
"Och såklart skulle jag synas som vanligt.." haha precis som jag :)

onsdag, oktober 15, 2008

allt har en mening:

1. kim raggar på 92or och skriver att hon villa suga av och knulla dem osv haha
2. jag och kim är cp och dampiga varje dag i skolan
3. min mamma är bäst: hon ska måla om mitt rum på lördag, imorgon ska vi köpa massa saker till mitt rum; ska tydligen göra om mitt rum jadå! , fixat tid hos optikern, köpte även ett linne idag som inte passade så vi ska byta det imorgon, + att hon alltid ställer upp för mig och gör allt hon kan för att jag ska bli glad/nöjd. älskar henne, världens bästa mamma!
4. måste bli brun, har simning på måndag med boll och ledarskapen fyfan
5. ja livet leker, vad vet jag
har ont i huvudet varje dag, dör av smärtan och fyfan. jag tror jag behöver glaaasögon igen, nerd. kommer se ut som kim :( pallar inte det

måndag, oktober 13, 2008

msn är cp

Helgen har varit som vanligt: utgång och jobb, fast extra mycket jobb denna gång. Dock bara bra för min del, måste ju ha 10 000 till februari. Lord! Äsch jag kommer fixa det, jag måste.
Blev utgång i fredags, steak som vanligt och kul som vanligt. Känns som att steakhouse har börjat bli det "nya" utestället eftersom det alltid är cp lång kö vid 01 och alla vill in, men hallå, det är bara steak för fan!
Annars blev det bara jobb på lördagen från 12-21, lagom död sen när man kom hem. Jobb på söndagen också från 08-15.30, näst intill död efter jobbet då med. Sen kom mr.P och gjorde mig sällskap, kunde väl inte bli mycket bättre på en söndag? haha, det var min helg det ja. HERRÅ

fredag, oktober 10, 2008

jag har inget liv

Kl är 01.01 och jag tänkte sova nu, men först ett inlägg i bloggen (;
Skola idag som inte var så ansträngande, började med tyska som är lätt som en plätt as usal, efter det håla i 3 timmar och sen idrottB då vi hade skridskor. Har längtat hela veckan haha nörd som jag är. Ägde i alla fall alla på isen idag (; Okej vissa killar var faktikst bättre än vad jag hade anat men jag fick 4/4 stjärnor av läraren och resten fick 3,5 stjärnor. Så det så! Slutade halv 3 och drog hem direkt och bytte om och åt. Stack till jobbet som började 17.00 och har haft så sjukt kul idag/ikväll faktiskt, ibland gillar man jobbet lite mer. Lirri och Jocke gör det lilla extra roliga där, thank God! Slutade 22.00 och är trött som en gnu för tillfället, ska sova nu så jag blir utvilad till imorgon. Börjar i och för sig 11.45 så det är chill, så god natt peeps!

Några videon jag bjuder på:
* Sexig kärring som visar way tooo much!
* Stabil hockeyspelare

onsdag, oktober 08, 2008

jag och elle

Jävlar, inte skrivit på ett tag nu men har haft fullt upp i mitt hektiska lilla liv... Eller inte ;)
Inget speciellt har hänt mig vad jag kan komma på nu så har väl inget intressant att skriva om heller förutom att: Vill någon följa med mig den 30e juni och se Depeche Mode i Copenhagen? :D

Har blivit annars en del jobb i helgen och blir ännu mer denna helg. I need the cash! Blir antagligen även utgång på fredag med de vanliga så klart. Johanna är ensam hemma så det blir förfest där sen utgång ;) Ska försöka skriva mer i bloggen, har inte pallat nu de senaste dagarna bara.. Ciao!

onsdag, oktober 01, 2008

jag och min babe joel

Haha vi hade en riktigt cp dag i skolan today, ni får kolla på bilddagboken om ni vill veta mer (;

Sen vid halv 7-tiden drog jag elle mille och julia till filborna för att simma. sjukt skönt, har bestämt att det blir varje tisdag nu. slimfit till vintern jadå, fast siktar mer på sommar09 haha. ut och jogga imorgon i alla fall (;

grey's anatomy and so you think you can dance final. oh lord! obra tv-kväll, någon som håller med?! hej då era bögar