lördag, juni 28, 2008

idag
* OneOff teamet kom till höganäs och showade lite
* där var kul - massa skejt, grillning osv
* firade johanna som fyllde 18 igår
* hemma tidigt. jobb imorgon

imorgon
* jobb, 10.00 - 17.00
* hem snabbt och duscha, fixa mig
* sen dra till viken på maskeradfest med affe. haha najs

onsdag, juni 25, 2008

ibland älskar man vissa stunder! :)

jobb, ni vet vart ni kan nå mig.
ons: 10.00 - 19.00
tors: 10.30 - 19.00

måndag, juni 23, 2008

Förkyld. Det är det enda vettiga jag har att komma med idag. Men det som är positivt med att man är förkyld är att man nyser så ofta och det är så skönt ju haha. Kanske för att det är 3/4 nära till en orgasm . . .


Har något att se framemot i alla fall - Roskilde med Linda!

lördag, juni 21, 2008

midsommar

Min midsommar igår var inte som dem andra har varit förut. Jag blev sjuk och ännu mer förkyld än jag redan var, så jag mådde bara dåligt resten av kvällen. Men maten var underbart god och sällskapet lika så!

Jobb idag från 12.30 - 18.00, faktiskt skönt att komma tillbaka. Har inte jobbat på år känns det som, men nu ser jag framemot att jobba eftersom jag vill se cashen rulla in haha. Jag behöver en massa saker nu ;) Känns lite stressigt ibland när jag vet att jag vill ha (läs:behöver) så mycket.

Nu ska jag ta hand om mig själv och låta mamma visa lite sympati åt mig. ciao

torsdag, juni 19, 2008

1. Igår fick jag en chock av en så kallad "hemlighet"
2. Imorse fick jag en chock av två så kallade "hemligheter"


Haha jag dör. Jag mer än dör!

onsdag, juni 18, 2008

vettigt?

Har faktikst inget vettigt att skriva i min blogg längre känns det som. Och om jag har det så orkar jag inte berätta om det därför rabblar jag bara upp en massa saker nu. Tråkiga saker helt enkelt.

Jag vill ha lite mer hat i min blogg, får ta och införa det. Men eftersom jag inte är en "hat-person" så kan det bli lite svårt. För ni som känner mig vet att jag kanske har en som jag OGILLAR (och det är knappt det), jag hatar ingen. Jag borde bli president eller något. Nä, men kom på att jag ogillar fler och fler. Fast det var när jag kollade andras bilddagböcker nyss, från klassen faktiskt :) Haha I'm so bad! Men Linda borde gilla detta som skrivs nu. Ciao

tisdag, juni 17, 2008

har bara en sak att säga:
hultsfred 08 var så jävla underbart!
tack alla i campet, love you guys! orkar inte skriva om skiten. men RAGE AGAINST THE FUCKIN' MACHINE var bäst och några andra band till. robyn är värd att nämnas också.
säger bara:
"jag har sju intressen, sex och golf.
öl byggde denna vacka kropp"
"rökare är också människor, fast inte lika länge"
"everyday I'm hustelin'"
"ANNARS?!"


den här dagen har varit konstig.
mina tankar också dessutom.

fredag, juni 06, 2008

studenterna igår och fyfan vilken underbar kväll!
kom hem 07.00 imorse. im dead efter en hård gårdag.


hultsfred imorgon! kommer hem nästa söndag
7/6 - 15/6 2008 ♥ det kommer bli fett, hej då alla

tisdag, juni 03, 2008

2 juni 2008.

tiden går fort. tiden går snabbare än snabbast vid det här laget. nästan lite för snabbt så att man inte hinner njuta av tiden ibland. men jag är nöjd ändå. för livet leker! eller?
- jo det gör det, för tillfället i alla fall.

måndag, juni 02, 2008

läs

Jag mådde bra idag. nä bättre. bra helg
nu ska stollen skriva om sin dag:
"Idag vaknade jag upp i ett polackat hus! Kändes lite konstigt men jag tog ändå mig ett glas vatten. Det smakade bra. Efter jag druckit upp vattnet så tog jag lite mouse. Det smakade inte så bra. Efter det så hittade jag en polack, jag tog med mig henne och gick till stranden. På vägen till stranden köpte jag mig en fin solstol, den var blå hehe. Vi solade och badade och sånt. Jag träffade även en del vänner på stranden, det var trevligt att prata ut lite. Jag pratade bl.a. med Bojjo, han var hungrig men jag gav inte honom någon mat hehe. Sedan drog alla så vi gick till NHP och köpte varsin pizza. Vi gick tillbaka till gröningen och satte oss för att äta våra pizzor. Jag åt en altono(pizza med tonfisk, blöää), polacken som följde efter mig tog sig en margarita med nån ostsås. Hon gillade faktiskt den men den såg inte så frestande ut eftersom att någon spillt dill på den. Sedan chillade vi på gröningen ett tag, jag träffade paddan haha, han var nyrakad och såg ut som en liten nazizt. Sedan walkade vi vidare hem till mig för att se parlamentet, det var faktiskt väldigt spännande hihi. Sedan såg vi GSE, den var ju lite små trevlig så att säga. Nu sitter jag här hehehehe." / Robin Storgren 20080602