måndag, april 30, 2007

valborg ska firas ! (bilden - päckad)

Jobbat idag, sjukt cp trött var jag sista timmen! Var kö hela tiden, var aldrig tomt. Fyfan, har nog aldrig varit med om att det varit så mycket folk på ett ställe 24/7 haha.


Ska ut ikväll med Celia och dem, of course. Först förfestar vi hos Sebbe/ Celia, sen ut i stan och går in nånstans (om vi kommer in, haha) sen basta blir det tydligen. Celia sa något om det :)
-

Haha mamma ringde precis. Hon berättade visst att hennes lover hade köpt ett par Gucci solglasögon till henne, ojoj som han skämmer bort henne :D OCH parfym. Det är viktigt! Han hade dock köpt solglasögon och parfym till hans dotter också som mamma fick träffa första gången. Snart är det min tur ;) JAG DÖR
NU ÄRE PARTAJ. BYE (det rimmade)

söndag, april 29, 2007

Idag har man jobbat, jävligt blandad dag om man får säga så med blandade känslor - arg, sur, glad, skrattig, nästan gråtit och massa annat haha. Började klockan 08.00 och slutade 17.00, nio timmar. Jävligt trött nu om jag får säga min mening! Haha imorse var det katastrof, jag kan typ knappt frukosten-menyn så delade ut fel bagel till en person. Fast sånt händer alla ;P Sen blev jag happy att vi inte hade frukost mer. Vanliga menyn förfan<3 Sen var det en arab som skällde ut mig och sa att jag ljuger för att pommes (enligt hans mening) inte ska vara med på kvittot och att det ska vara gratis. MEN om man väljer meny så kostar pommes 4 kr, det har det alltid gjort och det blir ändå rätt. JÄVLA ARAB! Så började vi bråka och alla kollade på oss som fan. Men han var cp så dom fick kalla dit Mahije haha. Så blev jag så jävla sur och började nästan böla för jag var så sur haha, cp ja. Efter det fick jag rast. Sen efter rasten var det softast, Gustav jobbade också idag så det var skoj :D Sen höll Johan (vår halvchef) och Gustav på haha, så Mathias (vår chef) bara: sluta hångal för fan! Gustav, du får ju bara hångla med mig. Jag bara: ÖH haha. Sedan började en annan kille sjunga as mkt som jobbar där med och han trodde verkligen han var skitbra så hela jävla personalen började flabba och jag stod i hörnet och höll på att kissa på mig. Kul att mobbing finns på jobbet också, naw. Haha men störd dag i alla fall.

Är rätt utmattad nu, måste spara mig till imorgon men jobbar från 10.00 - 17.00 imorgon. Money :D Mamma är borta hos sin honeyboney ju. Sen ska idioterna redan börja supa 3-4 på dagen. Får väl komma senare, sen är det förfest hos Celia och sen ut ;) Hoppas på lyckad kväll imorgon! Ikväll ska jag träffa några i alla fall och fika eller något bajz. Poss

lördag, april 28, 2007

.. och det blev en hemmakväll för mig. Har nog aldrig varit så här trött innan som jag varit idag. Helt sjukt, har inte gjort någonting. Verkligen ingenting! Eller jo, bara legat på soffan och kollat massa filmer som gått på tv1000 - White Dragon, Goal! och sen hyrde jag Lady in the water ju :)
Älskar verkligen den filmen. Om ni inte har sett den så se den. Började typ böla till den haha. Sen såg jag slutet på American Pie, the wedding. Stiffler my man! Mycket filmtittande idag, jo.

NU SKA JAG SOVA FÖR IMORGON JOBBAR JAG. 08.00 - 17.00 , FYFAN! JAG KLAGAR DET, NARF
Igår behöver vi inte ens ta upp. Fyfasiken så jäkla tråkigt och jag orkade inte vänta på Celia och de andra tills dom skulle kommit tillbaka från sin tur-runda eftersom Kindbacke fyllde år igår. Fast iofs, kanske hade varit värt det. Dom stack sen till steakhouse och festade vidare. Blö

Den här helgen kommer vara den tråkigaste på länge känns det som. Jag och Celia snackade innan i telefon om att den här tiden har varit den bästa på länge, och det har den! :) Instämmer verkligen. Umgås med kul folk, träffar nytt folk varje helg och ja, en massa, massa mer.

Ikväll får jag se vad jag ska göra. Antingen fest eller hyra film i min ensamhet haha (börjar nästan bli som elle ;P)
Jag får se hur det blir, har panikångest x 100 för vad jag ska göra ikväll. Jobbigt att vara mig ;)
Eller så kanske man ska ner till tivolit nere i stan? hahahahaha. oh god

fredag, april 27, 2007

Kort dag men ändå lång. Började 08.45 med Klara som berättade om andra världskriget, lite segt faktikst. Trodde hon var med i Auswitch, hade varit roligare att höra då faktikst. Inte samma känsla nu när hon sa att hon var där vi (sl9) var på klassresa. sen hade vi tävling :D jävlar haha, hoppas vi vinner dom 25 000 kr eller vad det är. och ni i andra gruppen kan ju fucka! seriöst. trodde detta var en klasstävling och inte grupp för sig. Trodde att om någon i klassen vinner så blir det klassresa, men det ville visst inte andra gruppen. Jävla idioter! Hatar vår klass (förutom dom jag jobbade med, även om det blev "lite" fighter då och då haha jäklar) Sen slutade vi halv typ vid 1.


köpte ett par shorts och ett rött/vitt linne idag på stan. och nu ska jag sova innan jobbet (18.00-20.00)
fast måste göra klart svenskan först i och för sig, gah. hjälp gud ;P
Träffade även hedvig på stan idag :D sjukt nice. min lilla pundar-vän haha. hon tycker också "mr.skejtare" är snygg idus, mrr grr :D

torsdag, april 26, 2007

Skolan idag, började med tråkig spanska lektion som vanligt. Efter spanskan hade vi tre timmars håla, segade ute på vår kära skolgård. Sen bar det av till friidrotts-hallen. Jimmy var helt fylld av lycka och lika cp som vanligt. Jag och Linda var inte med så vi fick kratta längdhoppsgropen, skit tråkigt! Sen gick jag till Sebastian och sa att jag inte ville smutsa ner mig haha xD Jag och Linda hade skitskoj när vi krattade i alla fall.


Efter skolan solade jag på balkongen. Brände mig i hela huvudet, kan knappt blinka nu för det svider så otroligt mycket. Gah!
Och mamma köpte fel shorts åt mig, dom som hon köpte var fan rosa och jag sa röda. Bra att hon kan skilja på färger ;P
-
Nu ska jag göra mig svenska filmanalys och efter det ska jag kanske jogga :)

onsdag, april 25, 2007

tack. jag är paula igen
du var inte värd det. inte ett dugg.
inte så att det skulle bli så här mellan oss

men nu är allt bra. nu är allt bra. vi börjar om

Ursäkta bh:n

Så jävla fegt av er! Alla mot en, lägg ner. Det är deras ensak inte er. Ni beter er alltid så vuxet annars men se till att göra det då och håll inte på så här mer för det visar bara att ni inte är så vuxna i alla fall ..

-
Köpte tre par skor idag, dom var likadana dock men i olika färger - vita, marinblå och röda. alla dom färger som jag letat efter. Skit bra! :)
Efter mina inköp drog jag hem och käkade kycklingsallad på balkongen och solade, mumma.
& nu ska jag väl göra svenskan. jag o r k a r inte!

tisdag, april 24, 2007

Jag stör mig jävligt mycket på dig just nu, sånna peeps som du borde inte finnas på denna jord. men nu har Gud gjort så att det finns sånna som du, damn! Tacka honom du.


Idag hade vi redovisning i geografi. Min, Joels och Jimmys var roligast :D
Efter skolan bestämde jag med några att vi ska grilla ikväll, eller ja de hade
redan bestämt det så de frågade om jag ville hänka på och det ville jag såklart! :)
-

haha fick berömmm idag igen av bildläraren. oh he loves me! betygsnack nästa gång vi har bild och undra vilket betyg jag ligger på. måste fan ha mvg i bild! annars får jag väl förbättra mig, det klarar jag.

nej nu ska jag göra mig lite i ornding, klä på mig lite tjockare så jag inte fryser ikväll när vi grillar. BYE

måndag, april 23, 2007

Skippad spanskan idag för jag skulle göra annat, sen var skoldagen seg som vanligt. Var tvungen att sticka tidigare för att fixa lite saker. Efter det gick jag på stan lite, träffade Josse, Marlene, Tim och några till. Köpte ett par vita shorts. Behövde verkligen det, de var inte världens finaste men vita :D
-

(ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig)
förlåt du - vissa saker kan man bara inte få ogjort

söndag, april 22, 2007

hemma nu (10.06) efter en helt jävla galen kväll igår!

först var vi hos sebbe och förkrökade, sedan drog vi ner till stan och sen hem till sebbe igen för inget hände i stan. så var vi hos sebbe till halv fyra och efter det mötte vi johan och fille. då drog vi hem till hallon (fråga mig inte varför) var vi hos hallon och så, sen bastade vi till kl 7 på morgonen och dom söp! jag mådde illa så det gick icke haha, plus att jag var så jäävla hungrig! sedan blev kockan 9 och jag beslutade mig för att gå hem.
sjukt go och galen kväll !

lördag, april 21, 2007

det tackar vi gud för !

fredag, april 20, 2007

Jaha, nationella gick väl helt okej. Ska inte klaga, hoppas jag inte får ig eller g bara, ska fan minst ha vg annars dör jag haha. Slutade tjugo över ett idag, tackar Jenny. Och inget supande för dig nu i helgen, måste tänka på barnet :)

-
Ska jobba snart, från 17.00 - 20.00. Efter det blir det väl utgång eller något? annars går jag ut imorgon eftersom mamma är borta, gone, hej då, inte här, ensam hemma, yes. får väl passa på att festa då med :) älskar att vara ensam hemma. Finns inget bättre!

torsdag, april 19, 2007

Kulla vann igår över Olympia och Campeon. Alla i publiken blev helt chockade när dom sa deras namn, ingen fattade att dom skulle vinna. Men vi får se hur det går för dom i finalen!

Idag har inget speciellt hänt, borde plugga nu. Har skitmycket till nästa vecka! Gah, får panik.
Vi har: historia, svenska, geografi, matte

-
"McJobs bra för karriären"
17-åringen som blev klämd på HIF

Känner att jag borde jobba lite i helgen, behöver pengar! Dom kommer väl ringa i sista sekund som alltid :)

onsdag, april 18, 2007

Var inte lönt att gå till skolan idag egentligen. Började kvart i nio med engelska, sedan håla till halv tolv och därefter en timmes svenska lektion, sedan slutade vi.

Borde plugga nu (som jag brukar säga, men gör aldrig det) fast orkar inte haha.
Sen ikväll är det Megafon som gäller :)
-

Haha jag och Iduz snackar om snygga killar, det gillar vi. Mumms!
Vår lille skejtar-boy, mumms på honom haha.

tisdag, april 17, 2007

Glömde att skriva igår, men hoppas ni inte har sörjt för länge för det inte :)

Hände dessutom inte så mycket igår, förutom att jag var på HIF. Hemmapremiär för HIF ju, sjukt skoj! Stod i klacken med alla andra och jag blev mosad varje gång HIF gjorde mål. 3-1 blev det, dock var första halvlek lite seg men i andra halvlek börjde spelet komma igång :) / Nyblivande supporter och hooligan, tack för mig


Idag har det inte hänt så mycket, förutom att jag varit sjukt trött i skolan hela tiden plus att jag haft jätteont i halsen också efter igår.
Jag känner att jag borde göra mina engelska-uppgifter just nu, men jag orkar inte. Är så jäkla trött på skolan och allmänt trött. Ska ta en tupplur nu :)

söndag, april 15, 2007

In i dimman, in i kvinnan

Kan kortfatta fredagen först. Förfestade med Celia, Jonas och Kindbacke hemma hos honom, sedan drog vi ner på stan. Vi skulle först med till Steakhouse men eftersom Celia går på penecillin så hade hon ingen lust att gå ner där och supa. Men vi träffade Knut, Oscar och det gänget så vi stod och snackade med dem en stund.
-

Igår började med att jag drog hem till Celia och Josse var redan där. Vi gjorde oss i ordning och Celia och jag var tomater i huvudet efter fem timmar på stranden! Efter att vi gjort oss i ordning stack vi ner till stan för att träffa Kindbacke och hans vänner som vi skulle festa med. Stack hem till Sebbe och alla började supa på en gång! Härlig stämning och sjukt hög musik och grannarna kom efter tio minuter och skällde ut Sebbe haha. Men vi fortsatte och timmarna gick, fyfan så kul! Jonas var helt galen igår, jävligt galen. Jag sa att jag skulle ha gangbang med Sebbe och Jonas, Jonas blev helt till sig och Sebbe visste inte vad han skulle göra haha, oh gud så roligt! I alla fall, sen fortsatte festen och vi söp, söp och söp. Sedan blev jag sjukt trött så jag gick typ och lade mig sen sprang alla till sängen och lade sig där med mig haha. Sen fortsatte kvällen hemma hos Sebbe, orkar inte berätta mer. Efter det skulle de andra ner till Arom ( Jag och Celia kommer ju inte in ;) ), men vi hängde med dem ner vid halv två tiden. Jag och Celia drog hem till henne när de andra stack in på Arom så vi var hemma vid halv tre och ligger vakna till halv fyra och så ringer och smsar det en jäkla massa under tiden! Till slut sticker vi hem till Heggen där även Jompa är. Sebbe och dom ringde och sa att dom hade efterfest men det var för långt så vi drog till Heggen istället haha. Väl framme super han och Jompa ligger dckad i soffan! Vid sex tiden drar vi hem igen till Celia och sover :) Sjukt lyckad kväll! Tack för den allihopa

Som sagt, hoppas ni orkar läsa allt haha

fredag, april 13, 2007

Jaha, vart ska vi börja då.. Kollade färdigt på Fargo och den var bra. Efter det hade vi en timmes rast och sen engelska, jävligt soft som vanligt! Sen mixade John med något så det blev helt fel, så nästa engelska lektion vi hade varade i tio minuter sedan hade vi rast igen haha. Samhällen började sen, kollade också på film då - Hotel Rwanda. Riktigt bra film, men sorlig. Lätt att jag ska adoptera 8 stycken negerbarn! Oh dom är så sööta. Rättar sagt, hela vår klass skulle adoptera negerbarn.
Jag och Linda hade "slagsmål" igen haha. Jag spottade ett halvt tuggummi på henne och hon kollade jävligt snett på mig och mitt "oh-oh" kom fram, sedan sprang jag min väg och hon efter haha! Sprang vi runt på skolgården som ett par gastar, sen ville hon putta in mig i buskarna men så blev det icke.


Träffade Celia på stan men sen stack vi hem till henne och solade på hennes balkong. Hennes elektriker kom hem till henne och han var ju jäkligt social av sig om man säger så haha. Men en trevlig prick! :)

Nu ska jag göra mig i ordning för jag ska på fest (Antagligen) med Celia, Kindbacke och några fler. Ha det fint kära läsare!

torsdag, april 12, 2007

haha idiot :)

MARTIN säger:
en studnen gillar du grizzlybjörnar, sen andra så gillar du rotterdam råttor
Dagen har varit rätt soft idag. Började med spanska, gjorde typ inte alls mycket. Hade lite övningar till nationella provet, sen hade vi svenska. Då kollade vi på en film (Fargo) och analyserade den, verkar faktikst bra "Fuck you, fuck your mother and fuck your fahter! Your shit!" Haha, jag gillar den! Sen hade vi lunch och till slut idrott, riktigt jävla tråkigt! Undra varför mohaha. Saknar SL9-idrotterna :/ Volleyboll drama på hög nivå haha! Bäst :)
Dock började jag hålla på med Linda på idrotten, typ slänga min väst på henne i huvudet, sen spankade hon mig med den och sen slog hon mig HAHA.


Annars har man bara solat på balkongen idag igen, riktigt jäkla skönt. Haha brände mig igen ack ack. Sedan stack jag ner till stan för att träffa mesen Bosse (haha vet att du läser detta nu så kan passa på att säga hejhej!), sen träffade vi Ålle och några, så vi käkade glass.

Intressant dag va? Haha hoppas ni orkar läsa allt

onsdag, april 11, 2007

Oh, älskar sol! Har solat hela dagen, från 13.00 - 15.30 haha. Är helt röd i huvudet, har bränt mig (Liknar Alex nu :D) Hoppas det går ner till imorgon i alla fall, så jag inte ser ut som en tomat.

Snackar med Martin just nu, haha vi och våra roliga samtal :) Tack för att du finns!
-

Grey's nu!

tisdag, april 10, 2007

Skolan var tråkig som vanligt, jag var inte på humör som vanligt. Fast sen kom det tillbaka när Joel var helt cp i huvudet haha, jääävla gast! & jag och Jimmy bara skrattade åt honom. Joel var verkligen extra-cp idag, men det gillar vi :) Vad skulle jag gjort utan dom i klassen?
-

Matchen mellan Man. United och Roma var sjukt bra ikväll, jäklar. 7-1 haha! Har aldrig gillat italienare faktiskt, så tur det blev som det blev. Heja Chelsea också, dessutom! :D

måndag, april 09, 2007

"Det är så här det känns, den känslan har jag inte känt på länge" Haha!
-

Har inte gjort ett skit idag, vaknade klockan 15.00. Sjukt skönt att sova ut i alla fall :) Sen käkade man frukost vid 17.00 haha, sen blev det filmtittande på tv 1000 - flightplan, helt okaj. Fanns inget annat att göra idag ju, alla har varit i Halmstad och kollat HIF. Sen började en annan film, 16 blocks. Helt okej den med faktiskt. I alla fall, snart är det Prison Break, yummie :)


Bästa låten just nu- Vi vet hur det känns - Toppen, Estet, Hubler :)

söndag, april 08, 2007

Igår var man på fest hos Max. Det var skoj och vissa stunder försökte jag icke existera :) Det var roligt folk i alla fall och skrattade, det gjorde man som in i maha."Exersize" hahaha, nog det roligaste ordet den kvällen. En massa roligt hände faktikst den kvällen nu när jag tänker tillbaka, men orkar inte skriva ner allt ;P Sen vid 03.00 (tror jag) tog jag, Malin och Sandra (?) taxi hem. Sov över hos Malin (mohaha, oh icke bra, toalett.. Alex vet vad jag snackar om ;D)


Snart kommer brossorna och ska käka lite sen påskmiddag med oss :)
Sen får jag se vad som händer. Är rätt seg idag, så kanske blir att man bara stannar hemma eller något.

lördag, april 07, 2007

Alltså jag vet inte vad det är med mig, men har vaknat så tidigt på sista tiden. Eller okej, igår blev jag ju väckt men idag vaknade jag utav mig själv vid 11- halv 12 tiden. Inte likt mig, haha. Får sova länge imorgon istället :) Fast det kommer jag säkert inte att göra eftersom jag ska sova över hos Malin. Och den tjejen brukar ju gå upp sisådär vid 10-11 tiden. GAH!

Idag har det inte hänt något kul alls, förutom att jag städat mitt rum. Okej, inte så kul. Men inte så mycket som hänt i mitt liv idag haha. Nu ska jag till Malin! Sen blir det fest hos Mäxie :) Byebye!

fredag, april 06, 2007

började med att mamma kommer in klockan 10.00 och skriker en i örat: SKA VI STICKA TILL IKEA DÅ?! trevlig väckning, är inte van med sån väckning nej. det ska vara helkropps massage, klining och så som man får varje morgon mohaha. men nej idag blev det skrik-väckning. i alla fall, vi var på framme vid 11 tiden. ojoj vi hittade en massa. vi gör en extreme-home-makover tydligen i lägenheten, så ni vet ;) vi köpte en stor, stor spegel till badrummet och nån sån glaskiva som ska vara under, nytt badrumsskåp, massa kuddar, påslakan, nytt databord till mig, nya glas plus en MASSA mer. sen ska vi iväg och köpa nya sängar snart, mamma behöver bara låna ett släp av sin kompis. så drar vi dit och köper det och säkert en massa mer som vanligt ;P sen är vi färdiga. i alla fall, ikea var en bra idé. mamma skjutsade mig i den vagnen, och mamma tog fart och trodde hon var lika gammal som jag. jag: mamma för fan haha, mamma: schhh! kalla mig inte mamma ! hahahahaha. jälva gast :D hon ville visst inte att någon skulle veta att hon var mamma till mig, nehe.. tack ;) efter det så gastade vi iväg oss till en maxi, hatar mataffärer. så tråkiga, sen raggade en 40-årig babbe på mig ÖH! mamma köpte en massa öl också.för imorgon kommer mina brossor på påskmiddag :) dom ska sen till Björn som fyller 25 och fezta. det ska jag med dessutom (fast inte till Björn) (: ohyes!

torsdag, april 05, 2007

igår efter copenhagen var jag med celia, afro och kindbacke. dom fikade och jag krängde, sen stack vi till telegrafen haha så jävla oldish! glodde fotboll, CHELSEA jajajaja. fast det blev lika (dom mötte valencia), drogba - jättebra, duktig haha. sen var visst lilla teenfestgruppen där nere och glodde fotobll. men jag ville inte sitta där ;D haha. sen när matchen var slut kom lilla gänget ut och så stod vi och snackade med dom haha och elle fick panik när jag ringde henne! hon grät ;) säger vi . . sen stack jag, kindbacke hem till celia och glodde hostel. jag trodde den skulle vara så mycket bättre!
tre collage killar som är i amsterdam för att röka på och köpa horor haha som sen åker till slovakien för att ytterligare kunna sätta på some chicks?
haha början var faktikst roligast, skrattade heöla tiden, kunde inte ana att den var en skräckfilm. sen sög allt andra.. som sagt jag hyrde en skärckfilm den här gången..inte en film med mjukporr .. faktikst hahah ;D
nej den behöver inte jag se igen i alla fall :)
-

ska jobba senare idag. ORKA :) men iaf, ob ob ob

onsdag, april 04, 2007

björn hängde aldrig med, han var visst i trelleborg. så det var bara jag och patric :)
det var mys, käkade dock pölse. det är viktigt när man är i danmark! hittade typ inget,
köpte bara lite småsaker som jag behöver :) nu ska jag käka och sen ner på mezo med
celia, afro, josse och kindbacke typ? aja bye
köpenhamn med patric och björn idag

tisdag, april 03, 2007

Har inte gjort ett piss idag, mådde dåligt som bara den och mamma ville åka till akuten med mig haha


För det första: Jag hatar personer som klagar
För det andra: Jag hatar personer som tror dom är bäst
För det tredje: Jag hatar personer som tävlar mot varandra
För det fjärde: Jag hatar personer som .. jag vette fan
För det femte: Jag har jävligt konstiga drömmar!
För det sjätte: Paris Hiltons tudor är fula och hängiga

måndag, april 02, 2007

Har varit mycket med Celia på sistone, men det har varit mys. Har alltid varit nere i Norra Hamnen och solat där :) Det gillar vi!

Jag är jätte trött nu, vet inte varför. Ville till mina kära brossor idag men Danne skulle plugga och Patric har träning med småttingarna. Så man bara: jahaaa, trevligt då?
Men ska ändå till köpenhamn på onsdag med patric och hans kompis björn som är in love with me haha, danne ska kanske också med :) det gillar vi med. har no money, men skitsamma. köpenhamn med brossorna kan inte bli bättre och mysigare.
-

nu har kim kommit så ska avsluta. bye :)

söndag, april 01, 2007

Skulle jobbat idag, men så blev det icke. Hade ont i magen så ringde in och sa att jag hade maginfluensa, men det var bara mensvärk haha. Lat jag är då! Ack ack isch not good haha Oh så jäkla härligt väder idag! mumms, älska (: Nu ska jag ut i alla fall, pusshaj mina små kära vänner
-

förresten. glömde att berätta om igår.
jag, miche, elle, alex, natta var hos emma. segade och så.
haha jag och elle = mc. dreamy hahahah oh så kul